ارئه خدمات بانكی به نابینایان با طرح محققان كشور

ارئه خدمات بانكی به نابینایان با طرح محققان كشور به گزارش شاه بلاگ یك شركت دانش بنیان موفق شد طرحی با هدف عرضه خدمات بانكی به نابینایان را به نتیجه برساند.



به گزارش شاه بلاگ به نقل از صندوق نوآوری و شكوفایی، سعید صادق پور وجدی، مدیر عامل یك شركت دانش بنیان و مجری طرح برجسته نگار هوشمند همراه با اشاره به اینكه زمینه اصلی فعالیت شركت، عرضه خدمات كامپیوتری ویژه نابینایان است، اظهاركرد: این كامپیوتر در تمامی زمینه ها از جهت سخت افزار، نرم افزار، تجهیزات جانبی، آموزشی و تولید محتوا ساخته شده و در پنج، شش سال اخیر بحث مناسب سازی و دسترس پذیری الكترونیكی برای نابینایان هم به فعالیت های شركت اضافه گردید.
صادق پور وجدی، درباره جزئیات طرح «برجسته نگار هوشمند همراه» كه توانست عنوان «محصول برگزیده فناوری اطلاعات كشور در سال ۹۷» را از آن خود كند، اظهار نمود: در این طرح كه بیشتر از ۴ سال است روی آن كار می نماییم، صفحه كلید، مانیتور بریل، خروجی صدا با استفاده از تبدیل متن به گفتار فارسی و تعدادی اپلیكیشن كاربردی در نظر گرفته ایم و در آینده هم امكاناتی نظیر خواندن كتاب، ویرایشگر متن، دیكشنری انگلیسی به فارسی، فارسی به انگلیسی، فارسی به فارسی، انگلیسی به انگلیسی، قرآن، ماشین حساب و دسترسی به اطلاعات دفتر تلفن و آدرس را هم به آن اضافه خواهیم كرد.
وی با اشاره به اینكه این كامپیوتر با هر دفعه شارژ باطری می تواند حدود ۶ ساعت كار كند، ابراز كرد: این كامپیوتر تحت سیستم عامل لینوكس كار می كند و امكان ارتباط با جاوا و اندروید به صورت بی سیم و با سیم را هم دارد.
وی افزود: این كامپیوتر با حدود ۶۸۰ گرم وزن، سبك و قابل حمل برای دوستان نابینای محصل شامل دانش آموز و دانشجو است.
صادق پور وجدی با اشاره به اینكه سازمان بهزیستی برخی از این كامپیوترها را خریداری نموده است، اضافه كرد: با وزارت علوم، آموزش و پرورش استثنایی و همینطور نهاد كتابخانه های عمومی هم مذاكراتی در این زمینه داشته ایم كه امیدواریم جهت بهره مندی رجوع كنندگاه نابینا زودتر به نتیجه برسد.
وی با اشاره به اینكه شركت متبوعش تنها شركت فعال در این زمینه در آسیا بشمار می آید، تصریح كرد: به تازگی كره جنوبی هم به جمع تولیدكنندگان این تجهیزات اضافه شده است؛ بقیه تولیدكنندگان هم در آمریكا و اروپا مشغول به فعالیت هستند كه متاسفانه پوشش مناسبی روی زبان فارسی ندارند اما خوشبختانه توانسته ایم این امكان را برای نابینایان كشور خود فراهم نماییم.
وی همینطور درباره امكان صادرات محصول «برجسته نگار هوشمند همراه» اظهار داشت: نمونه های قبلی دستگاه برجسته نگار به آلمان و افغانستان صادر گردیده است و در مورد صادرات این دستگاه هم بسیار امیدواریم.
صادق پور وجدی درباره حمایت صندوق نوآوری و شكوفایی از محصول «برجسته‎نگار هوشمند همراه»نیز اظهار داشت: صندوق نوآوری و شكوفایی در راه تجاری سازی اینمحصول كمك بسزایی كرده است.

1397/11/07
07:52:49
5.0 / 5
4930
تگهای خبر: اپلیكیشن , اندروید , تجاری سازی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
شاهبلاگ

شاه بلاگ

وبلاگ عمومی

shahblog.ir - حقوق سایت شاه بلاگ محفوظ است