شروع به کار چهارمین دوره نمایشگاه ایران ایتکس 2024 در دانشگاه شریف

شروع به کار چهارمین دوره نمایشگاه ایران ایتکس 2024 در دانشگاه شریف شاه بلاگ: چهارمین دوره نمایشگاه تخصصی ایران ایتکس ۲۰۲۴ با تأکید بر فناوری اطلاعات، ارتباطات و هوش مصنوعی و با حضور بیش از۵۰ شرکت دولتی و خصوصی در دانشگاه صنعتی شریف شروع به کار کرد.



به گزارش شاه بلاگ به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، چهارمین دوره نمایشگاه تخصصی ایران ایتکس "IRAN ITEX ۲۰۲۴" با همکاری دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته این دانشگاه و گروه فناوری اطلاعات شریف (Sharif ICT Group) و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف از امروز دوشنبه ۵ آبان ماه شروع و تا روز چهارشنبه ۷ آبان ماه ۱۴۰۴، ادامه می یابد.
نمایشگاه ایران ایتکس به عنوان یکی از مهم ترین گردهمایی های تخصصی کشور، با هدف ایجاد بستر تعامل میان صنعت، دانشگاه و بخش خصوصی طراحی شده و تلاش دارد ضمن معرفی آخرین دستیافته های فناورانه، مسیر توسعه همکاریهای تحقیقاتی و تجاری را هموار سازد.
از اهداف اصلی این نمایشگاه می توان به کاریابی تخصصی در عرصه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی، توسعه کسب وکارهای فناورانه، ایجاد ارتباطات تجاری B۲B و B۲C، برندسازی، تحلیل بازار و پیوند صنعت و دانشگاه اشاره نمود.
در این رویداد سه روزه، بالاتر از ۵۰ شرکت دولتی و خصوصی فعال در عرصه فناوری اطلاعات، ارتباطات، مخابرات، بانکداری دیجیتال، هوش مصنوعی و استارتاپ های نوآور حضور خواهند داشت. همین طور کارگاه ها، نشست های تخصصی و جلسات انتقال تجربه با حضور متخصصان و کارآفرینان برجسته کشور برگزار می شود.
نمایشگاه «ایران ایتکس ۲۰۲۴» با فراهم سازی بستر معرفی و عرضه جدیدترین فناوری ها، رونمایی از دستیافته های نو و توسعه بازار محصولات فناورانه، فرصتی راهبردی برای رشد و گسترش زیست بوم فناوری کشور فراهم می آورد.
به گزارش شاه بلاگ به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، چهارمین دوره نمایشگاه تخصصی ایران ایتکس IRAN ITEX ۲۰۲۴ با همکاری دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته این دانشگاه و گروه فناوری اطلاعات شریف (Sharif ICT Group) و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف از امروز دوشنبه ۵ آبان ماه شروع و تا روز چهارشنبه ۷ آبان ماه ۱۴۰۴، ادامه پیدا می کند. نمایشگاه ایران ایتکس ۲۰۲۴ با فراهم سازی بستر معرفی و عرضه تازه ترین فناوری ها، رونمایی از موفقیت های نو و توسعه بازار محصولات فناورانه، فرصتی راهبردی برای رشد و گسترش زیست بوم فناوری کشور فراهم می آورد.



منبع:

1404/08/06
09:58:51
5.0 / 5
6
تگهای خبر: پارك علم و فناوری , پژوهش , پیشرفت , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب شاهبلاگ
اسم شما:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
شاهبلاگ

شاه بلاگ

وبلاگ عمومی

shahblog.ir - حقوق سایت شاه بلاگ محفوظ است

شاه بلاگ پلتفرمی است که استفاده از آن آسان می باشد و می‌توانید با مطالعه مقالات و بررسی نظرات کاربران، از اخبار فناوری و دانش مطلع شوید. شاه بلاگ یکی از محبوب‌ترین سایت‌های خبری علمی پژوهشی در زمینه فناوری است که اخبار جدید در زمینه‌های مختلف علمی را پوشش می‌دهد.