آخرین جزئیات ایجاد پناهگاه در پایتخت

آخرین جزئیات ایجاد پناهگاه در پایتخت به گزارش شاه بلاگ، مدیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، آخرین اقدامات صورت گرفته در امتداد شناسایی پناهگاه های عمومی در پایتخت را شرح داد.


- علی نصیری درمورد آخرین اقدامات برای شناسایی فضا های پناهگاهی در پایتخت، اظهار داشت: بالاتر از ۵۰۰ پناهگاه در مدارس شناسایی شد که بخش اعظم آن قابل احیا نیستند. باقی هم اگر هزینه نماییم، فضای کافی برای حضور مردم ندارند؛ بدین سبب برای تهران ۱۰ میلیونی چندان نمی توان روی این پناهگاه ها حساب کرد.
وی با اعلان اینکه ما دستورالعملی بابت پناهگاه نداشتیم، تصریح کرد: تنها دستورالعمل پدافند غیرعامل پناهگاه های شهری شهید شاطری در اختیار بود که پناهگاه ها را در چهار دسته تقسیم بندی کرده است.
نصیری اضافه کرد: بر طبق این دستورالعمل پارکینگ های ساختمان های مسکونی می تواند به عنوان پناهگاه به کار برده شود و مراکز اداری و تجاری و برخی ایستگاههای مترو هم به عنوان پناهگاه عمومی شناسایی شدند.
وی با بیان این که در مکاتبات با شهرداری های مناطق ۲۲ گانه پارکینگ های مراکز اداری و تجاری جهت استفاده به عنوان پناهگاه شناسایی شده اند، اظهار نمود: طرح و نمادی توسط سازمان پدافند غیرعامل برای نصب در پناهگاه ها تهیه و به شهرداری تحویل داده شده که تولید و تکثیر آن توسط سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران صورت خواهد گرفت.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اعلان اینکه نصب تابلوی پناهگاه در پارکینگ های مراکز تجاری به مجوز استانداری نیاز دارد، تصریح کرد: با عنایت به این که این مراکز خصوصی هستند، نامه نگاری های لازم را با استانداری انجام دادیم و امیدواریم در تعاملات با مالکان و مدیران این مراکز، هرچه سریع تر مجوز نصب تابلو ها صادر شود.
نصیری با بیان این که ایستگاههای مترو با نگاه پناهگاه ساخته نشده اند، تصریح کرد: به هر شکل ۸۰ ایستگاه منتخب شناسایی شد و وضعیت آنها درحال بررسی است. آن چه اهمیت دارد اینست که باید زیرساخت های حداقلی همچون سرویس بهداشتی و امکانات و زیرساخت های درمانی در مترو برقرار شود. شاید ایستگاهها به سبب نوع بتن ریزی قابلیت ساخت سرویس بهداشتی در فضای داخلی را نداشته باشند، اما در فضای مجاور آنها قابلیت ساخت سرویس بهداشتی توسط سازمان زیباسازی دنبال می شود.
وی تاکید کرد: موافقت شهردار تهران با بهره گیری از ایستگاههای مترو به عنوان پناهگاه مشروط به فراهم کردن زیرساخت های اولیه است و اگر امکانات حداقلی در ایستگاههای منتخب ایجاد شود، شهردار مخالفتی با مبحث نخواهد داشت.
منبع: شهرداری

1404/10/10
13:36:01
5.0 / 5
12
تگهای خبر: تولید , سرویس , فضا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب شاهبلاگ
اسم شما:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
شاهبلاگ

شاه بلاگ

وبلاگ عمومی

shahblog.ir - حقوق سایت شاه بلاگ محفوظ است

شاه بلاگ پلتفرمی است که استفاده از آن آسان می باشد و می‌توانید با مطالعه مقالات و بررسی نظرات کاربران، از اخبار فناوری و دانش مطلع شوید. شاه بلاگ یکی از محبوب‌ترین سایت‌های خبری علمی پژوهشی در زمینه فناوری است که اخبار جدید در زمینه‌های مختلف علمی را پوشش می‌دهد.