رشد ۱ و نیم برابری سیب زمینی و برنج با پروتئین انسان!

رشد ۱ و نیم برابری سیب زمینی و برنج با پروتئین انسان! به گزارش شاه بلاگ دانشمندان دریافته اند که استفاده از پروتئین های در رابطه با چاقی در انسان می تواند محصولاتی را ایجاد نماید که ۵۰ درصد بیشتر رشد کنند.


به گزارش شاه بلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، برپایه یک مطالعه جدید از محققان دانشگاه های "شیکاگو"، "پکن" و "گویژو"، قرار دادن یک ژن در رابطه با چاقی و چربی در انسان، در محصولات زراعی می تواند به رسیدن بیشتر و بزرگتر شدن آنها کمک نماید.
محققان در مطالعه انتشار یافته در نشریه "نیچر"(Nature) توضیح دادند که اصلاح RNA گیاهی یک استراتژی امیدوار کننده برای بهبود چشم گیر رشد گیاهان و برداشت محصولات بهینه است.
همانطور که می دانیم RNA مسئول خوانش DNA است که سپس پروتئین ها را مدیریت می کند. با این وجود، "چوان هه" پروفسور دانشگاه "شیکاگو" و محقق اصلی این مطالعه و همکارانش دریافتند که RNA فقط DNA را نمی خواند. این تیم تحقیق در سال ۲۰۱۱ دریافت که این سلول همینطور می تواند ماهیت سیستمی را که در آن قرار دارد تنظیم کند. این بدان مفهوم است که وقتی RNA تغییر می کند، می تواند پروتئین های ساخته شده و تعداد آنها را تغییر دهد. بعد از دریافتن این موضوع، این تیم تلاش کردند از پروتئینی معروف به "FTO" استفاده نماید که پروتئینی است که بر رشد سلولی در انسان و حیوان تاثیر می گذارد.
"چوان هه" در یک مصاحبه اظهار داشت که گیاهان پروتئینی مانند FTO ندارند. سپس تیم وی تلاش کرد نحوه واکنش گیاهان به یک پروتئین خارجی را مطالعه کند و در کمال تعجب، FTO به گیاه صدمه ای نرساند و در عوض، باعث رشد اندازه گیاهان شد.
این تیم ابتدا گیاهان برنج و سیب زمینی را با ژنی پر از پروتئین FTO آزمودند. این پروتئین با چاقی و هورمون هایی که رشد توده چربی در انسان را می افزایند، مرتبط می باشد. از آنجائیکه FTO از نظر شیمیایی RNA گیاهان را تغییر می دهد، آنها ۵۰ درصد بزرگتر و قویتر از حد معمول، با ریشه های بلندتر و تحمل بهتر خشکسالی شدند.
این مطالعه همینطور نشان داد که میزان فتوسنتز در این گیاهان افزایش پیدا کرده است. این مورد می تواند افق جدیدی را به روی صنعت کشاورزی باز کند.


"چوان هه" اظهار داشت: این تغییر واقعاً چشم گیر است. علاوه بر این، تقریباً روی هر نوع گیاهی که تابحال آزمایش کرده ایم، کار می کند و این یک تغییر بسیار ساده برای بهینه سازی محصولات زراعی است.
وی ادامه داد: این روش واقعاً امکان مهندسی ژنتیکی گیاهان را فراهم می آورد تا همزمان با گرم شدن روز افزون کره زمین به صورت بالقوه اکوسیستم را با عنایت به این که محصولاتی نظیر چوب، غذا، روغن و دارو را برای ما فراهم می کنند، بهبود ببخشیم. این روش راهی برای افزایش اندازه و مواد موجود در اغلب گیاهان عرضه می دهد.
این مطالعه آغاز یک فرایند طولانی و امیدوار کننده است که می تواند به افزایش برداشت محصولات کشاورزی کمک نماید. باآنکه کارشناسان می گویند تحقیقات بیشتری باید صورت گیرد.
در دنیایی که هم گرسنه زیاد است و هم به شدت آلوده شده است و یک سوم انتشار گازهای گلخانه ای ما از کشاورزی ناشی می شود، می توانیم به مهندسی زیستی اعتماد نماییم. اما به جای رشد محصولات بیشتر، شاید ما باید بر رشد هوشمندتر محصولات تمرکز نماییم. پیشرفت موفقیت آمیز این تیم تنها آغاز چیزی است که آنها امیدوارند به تقویت سیستم های زراعی در تمام جهان کمک نماید.



1400/06/05
16:03:29
5.0 / 5
708
تگهای خبر: پیشرفت , جهان , دانش , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲
شاهبلاگ

شاه بلاگ

وبلاگ عمومی

shahblog.ir - حقوق سایت شاه بلاگ محفوظ است