مدیرعامل سازمان صنایع كوچك و شهرك های صنعتی:

۱۰ کارگاه کوچک صنعتی در منطقه سیستان ایجاد می شود


ایرنا- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران اظهار داشت: در سطح کشور حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ کارگاه های کوچک صنعتی بوجود آمده و برای منطقه سیستان هم ۱۰ کارگاه صنعتی راه اندازی خواهد شد.
۱۰ کارگاه کوچک صنعتی در منطقه سیستان ایجاد می شود
علی رسولیان روز چهارشنبه در نشست با نمایندگان مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی و فرماندار ویژه زابل عنوان کرد: در نحوه واگذاری زمین، میزان قیمت ها و واگذاری تسهیلات در شهرک های صنعتی تغییراتی ایجاد خواهد شد.
وی ضمن اشاره به این که در صورت وجود متقاضی ظرفیت شهرک ها را افزایش می دهیم، اضافه کرد: درآمد حاصل از شهرک های شهرهای بزرگ را در مناطق محروم هزینه خواهیم کرد و تابحال بیشترین کمک به سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران به آب مورد نیاز شهرک های صنعتی اشاره نمود و اظهار داشت: حتما به سمت استفاده از پساب شهری رفته و در این حوزه سهم خویش را در حوزه تصفیه خانه فاضلاب ایفا می نماییم.
وی بیان نمود: نبود سرمایه در گردش یکی از مسائل شهرک های صنعتی سیستان است و شرکت شهرک های صنعتی نقش زیادی در این حوزه ندارد اما تلاش می نماییم از راه تبصره ۱۸ اقداماتی در این حوزه انجام دهیم.
رسولیان اضافه کرد: برنامه ریزی جهت راه اندازی خوشه پرورش ماهی در سیستان انجام در صورت وجود پیش نیازها و مجوزهای وزارت نیرو در زمینه آب ژرف سیستان هم کمک می نماییم.
وی ضمن اشاره به این که توسعه شهرک صنعتی زهک در دستور کار قرار می گیرد، تصریح کرد: باید یک صنعت مادر در منطقه سیستان مستقر شود و با شروع بکار منطقه آزاد بطور قطع تغییراتی در این منطقه ایجاد می شود و بهترین نگاه برای تجارت، بازار افغانستان است.

1400/09/04
13:44:25
5.0 / 5
1273
تگهای خبر: توسعه , صنعت , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب شاهبلاگ
اسم شما:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
شاهبلاگ