حمله معترضان به پارلمان کنیا

حمله معترضان به پارلمان کنیا شاه بلاگ: معترضان در کنیا به سبب تصویب قانون افزایش مالیات ها، وارد پارلمان این کشور آفریقایی شدند و قسمتی از پارلمان را به آتش کشیدند.


به گزارش شاه بلاگ به نقل از ایسنا، نیروهای پلیس جهت متفرق کردن جمعیت معترض به شلیک گلوله متوسل شدند و طبق آن چه که تا این لحظه گزارش شده، اعتراض مردم کنیا سبب مجروح شدن برخی از افراد شده است.
خبرگزاری رویترز از کشته شدن حداقل ۱۰ نفر در شهر «نایروبی» پایتخت کنیا در پی اعتراضات گسترده به قانون جدید مالیات آگاهی داد.
معترضان که وارد ساختمان پارلمان کنیا شده بودند با دخالت پلیس مجبور به خروج شدند.
کمیسیون حقوق بشر کنیا می گوید: «چنین اقداماتی غیرقابل قبول است و نقض حقوق بشر را بدنبال دارد.»



منبع:

1403/04/05
19:06:34
5.0 / 5
415
تگهای خبر: كشور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب شاهبلاگ
اسم شما:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
شاهبلاگ

شاه بلاگ

وبلاگ عمومی

shahblog.ir - حقوق سایت شاه بلاگ محفوظ است

شاه بلاگ پلتفرمی است که استفاده از آن آسان می باشد و می‌توانید با مطالعه مقالات و بررسی نظرات کاربران، از اخبار فناوری و دانش مطلع شوید. شاه بلاگ یکی از محبوب‌ترین سایت‌های خبری علمی پژوهشی در زمینه فناوری است که اخبار جدید در زمینه‌های مختلف علمی را پوشش می‌دهد.