المرت دولت نتانیاهو را دشمن داخلی دانست
به گزارش شاه بلاگ، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی، نخست وزیر کنونی را «دشمن داخلی» توصیف کرد.
به گزارش شاه بلاگ به نقل از ایسنا، «ایهود المرت» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی، دولت کنونی به ریاست بنیامین نتانیاهو را مورد حمله شدید قرار داد و آنرا «دشمن داخلی» توصیف کرد.
وی در مصاحبه با رسانه های آمریکایی، نتانیاهو و «باند جنایتکاران» را متهم به تقسیم جامعه اسرائیل کرد.
المرت چند روز قبل انتقادات مشابهی را ضد رهبران سیاسی و نظامی اسرائیل ایراد کرده بود و اظهار داشت که تل آویو دیگر قادر به دفاع از خود در مقابل اتهامات جنایات جنگی بین المللی نیست.
المرت اقدامات نتانیاهو و اعضای دولت راست افراطی را اقدامات غیرقابل توضیح توصیف کرده و خواهان خروج نیروهای اسرائیلی از غزه و پایان فوری جنگ شده است.
این اظهارات در زمانی بیان می شود که غزه با یک بحران انسانی فزاینده، با کمبود شدید کمک های غذایی و هشدارهای مکرر سازمان ملل در مورد خطر قحطی مواجه می باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب