انعقاد 6 توافق نامه بین المللی به ارزش 2 میلیون دلار در اینوتکس 2025

انعقاد 6 توافق نامه بین المللی به ارزش 2 میلیون دلار در اینوتکس 2025 به گزارش شاه بلاگ، رئیس پارک فناوری پردیس از انعقاد ۶ توافق نامه بین المللی به ارزش ۲ میلیون دلار در اینوتکس ۲۰۲۵ اطلاع داد.



به گزارش شاه بلاگ به نقل از پارک پردیس، مهدی صفاری نیا در اختتامیه چهاردهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۵ ضمن اشاره به سابقه ۲۴ ساله پارک فناوری پردیس اضافه کرد: تجاری سازی و تولید محصولات رقابت پذیر از اهداف این پارک است و با این رویکرد تابحال ۳.۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری از جانب بخش خصوصی در این پارک صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه از جانب بخش خصوصی ۴۰۰ هزار متر مربع فضای تحقیقاتی و فناوری در پارک فناوری پردیس بوجود آمده است اظهار نمود: ۹ هزار نفر در مجموعه های پارک مشغول به فعالیت هستند و شرکتهای این پارک موفق به صادرات ۳۴۰ میلیون یورویی شدند.
صفاری نیا تعداد محصولات دانش بنیان ساخته شده در شرکتهای مستقر در پارک را ۲۵۰۰ محصول ذکر کرد و خاطرنشان کرد: تولید این محصولات در یک سال گذشته از خروج ۷۰۰ میلیون یورو از کشور جلوگیری کرده است.
رییس پارک فناوری پردیس با اشاره به اینکه بعضی از طرح های ملی و بین المللی به این پارک واگذار شده است تصریح کرد: نمونه آن فن بازار ملی ایران است مأموریت داد و ستد فناوری را بر عهده دارد. علاوه بر آن شبکه تبادل فناوری ۸ کشور اسلامی هم بر عهده ما است. ضمن آن که صندوق مشترکی را با ۸ کشور اسلامی درحال راه اندازی داریم. همینطور ۳۰ مرکز خارجی با پارک فناوری پردیس توافق نامه همکاری دارند.
وی اضافه کرد: در این ۴ روز مجموعاً ۶ ریورس پیچ در حوزه های صنایع شیمیایی، نفت و گاز پتروشیمی، صنایع الکترونیک و مخابراتی، فینتک و لوازم خانگی برگزار شد که در مجموع ۲۷۹ جلسه B۲B در این بخش، تابحال ۹۴ تفاهم نامه بین شرکتهای داخلی به ارزش حدودی ۳.۷ همت منعقد شده است. همینطور از مجموع ۹۷ جلسه B۲B در قسمت بین الملل ۶ توافقنامه به ارزش حدودی ۲ میلیون دلار مجموعاً به امضا رسید. همینطور مذاکرات پس از نمایشگاه هم ادامه خواهد داشت.
صفاری نیا برگزاری المپیک فناوری را از دیگر برنامه های این پارک نام برد که سال جاری دومین دوره آن برگزار می گردد و اظهار داشت: این رویداد فناوری امسال دومین دوره آن انجام خواهد شد. در دور اول این المپیاد در حوزه هایی چون هوش مصنوعی، رباتیک، پهپاد و برنامه نویسی بوده و در دومین دوره آن بسمت بین المللی حرکت می نماییم.
وی ضمن اشاره به برگزاری چهاردهمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵ یا بیان این که در قسمت نمایشگاهی این دوره از رویداد نوآورانه ۴۵۰ غرفه برپا شد اظهار داشت: شبکه سازی و سرمایه گذاری از نگاههای این رویداد بوده و در مدت ۴ روز برگزاری آن، ۶ رویداد تقاضا محور در حوزه های شیمیایی، الکترونیک، لوازم خانگی و نفت و گاز برگزار گردید. برگزاری ۲۵۰ جلسه سرمایه گذاری از دیگر بخش های اینوتکس چهاردهم بوده است.
رییس پارک فناوری پردیس انعقاد ۶ توافقنامه بین المللی به ارزش ۲ میلیون دلار را از دستاوردهای این دوره از اینوتکس نام برد و اظهار داشت: امروز همینطور اختتامیه مسابقه استارتاپی برگزار و طی آن برترین های آن معرفی می گردند.
وی تور دانشجویی را از دیگر بخش های این رویداد دانست که طی آن ۳۶۰۰ دانشجو از ۵۴ دانشگاه از نمایشگاه اینوتکس بازدید نمودند.


منبع:

1404/02/14
10:04:59
5.0 / 5
4
تگهای خبر: بین الملل , پهپاد , تجاری سازی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب شاهبلاگ
اسم شما:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
شاهبلاگ

شاه بلاگ

وبلاگ عمومی

shahblog.ir - حقوق سایت شاه بلاگ محفوظ است

شاه بلاگ پلتفرمی است که استفاده از آن آسان می باشد و می‌توانید با مطالعه مقالات و بررسی نظرات کاربران، از اخبار فناوری و دانش مطلع شوید. شاه بلاگ یکی از محبوب‌ترین سایت‌های خبری علمی پژوهشی در زمینه فناوری است که اخبار جدید در زمینه‌های مختلف علمی را پوشش می‌دهد.