نمایشگاه CES ۲۰۲۲ ؛

تراکتوری که با اپلیکیشن موبایل هدایت می شود

تراکتوری که با اپلیکیشن موبایل هدایت می شود شرکت DEERE & CO که به ماشینی شدن کشاورزی در سال 1837 کمک کرد، از یک تراکتور تماما خودکار رونمایی نمود.


به گزارش شاه بلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از وایرد، تراکتور 8R جدید شرکت "جان دیر" (John Deere) برای درک محیط و جهت یابی از ۶ جفت دوربین استریو همراه با هوش مصنوعی پیشرفته استفاده می نماید. زمانی که به آن مسیر و مختصات داده می شود، می تواند مسیر خودش را پیدا کند و بدون دستورالعمل خاک را شخم بزند، بذر بکارد و از برخورد با موانع حین حرکت اجتناب کند. کشاورزان می توانند با بهره گیری از یک اپلیکیشن دستورات جدید را اعمال کنند.
تراکتورهای خودران هم اکنون وجود دارند، اما در موقعیت های محدودی که توسط جی پی اس تعریف شده است، قادر به حرکت هستند و نمی توانند اطراف موانع حرکت کنند. برخی دیگر استقلال محدودی دارند و کشاورز باید پشت فرمان حضور داشته باشد. تراکتورهای خودران به صرفه جویی در هزینه کمک می کنند و می توانند کارهایی که با کمبود نیروی کار مواجهند را انجام دهند. این در حالیست که ابهاماتی درمورد جایگزین کردن کارگران و مالکیت استفاده از داده های به دست آمده وجود دارد.
"جان دیر" قیمت این تراکتور جدید را اعلام نکرده است و گرانقیمت ترین مدل فعلی این شرکت به ۸۰۰ هزار دلار می رسد.
این تراکتور خودران وابسه به الگوریتم های شبکه عصبی است تا بتواند داده هایی که بوسیله دوربین ها به دست می آورد را درک کند.
"دیر" چندین سال به جمع آوری داده های مورد نیاز برای آموزش این الگوریتم ها پرداخته است.
"جهمی هندمن" (Jahmy Hindman) مدیر ارشد فناوری "دیر" می گوید که این تراکتور مانند ماشین های خودران، ممکنست در وضعیت آب و هوایی شدید مانند برف یا باران برای دیدن محیط اطراف خود مشکل داشته باشد.
وی ادامه داد: این سیستم در حین دور شدن از خاک، داده های مربوط به آنرا جمع آوری می کند. این اطلاعات برای اصلاح الگوریتم های این سیستم استفاده می شود و به بهبود عملکرد آن کمک می نماید و به کشاورزان بینش جدیدی در مورد نحوه بهینه کار کردن روی زمینشان ارائه می دهد.
"کوین کنی" (Kevin Kenney)، مهندس کشاورزی که به محدودیت های "دیر" در رابطه با توانایی کشاورزان برای تعمیر تجهیزات خود نقد دارد، معتقد می باشد که هوش مصنوعی و خودران بودن تراکتورها در نهایت می تواند کنترل کشاورزان بر فعالیت هایشان را کمتر کند. آنها به این سیستم وابسته می شوند و اگر به یک اپلیکیشن وابسته شوند، کمتر می توانند تصمیمات حیاتی بگیرند.
او می گوید: این شرکت شاید در نهایت حتی به کشاورزان نیز نیازی نداشته باشد.
"هندمن" می گوید که چنین ترس هایی به سبب کمبود نیروی کار مزرعه دار و بدین سبب که کشاورزان با بهبود تراکتور جدید و دستیابی به عملکرد جدید سود خواهند برد، بی اساس است. او می گوید که کشاورزان می توانند از اشتراک داده ها اجتناب کنند.



1400/10/16
19:38:32
5.0 / 5
971
تگهای خبر: اپلیكیشن , پیشرفت , جت , دوربین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
شاهبلاگ

شاه بلاگ

وبلاگ عمومی

shahblog.ir - حقوق سایت شاه بلاگ محفوظ است