خداحافظی با آلرژی به بادام زمینی با روش محققان استرالیایی

خداحافظی با آلرژی به بادام زمینی با روش محققان استرالیایی به گزارش شاه بلاگ تعدادی از پژوهشگران استرالیایی در مطالعه اخیرشان راه خاموش کردن آلرژی به بادام زمینی در افراد را شناسایی کرده اند.


به گزارش شاه بلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از اس تی دی، به قول محققان استرالیایی، تغییرات رخ داده در سیستم ایمنی می تواند سبب بهبودی آلرژی افراد به بادام زمینی شود.
پتانسیل توسعه درمان های جدید و متمرکزتر برای آلرژی حالا به لطف شناسایی تغییرات کلیدی ایمونولوژیکی که امکان بهبود آلرژی به بادام زمینی را در کودکان را فراهم می آورد، امکان پذیر است.
محققان برای نخستین بار کشف کردند که شبکه های ژنی خاصی بعد از مصرف بادام زمینی فعال می شوند. این تحقیق که توسط موسسه تحقیقات کودکان مرداک(MCRI) و موسسه تلتون کیدز (Telethon Kids Institute) انجام شد و طی آن محققان کشف کردند که برنامه ریزی مجدد این شبکه به صورت موثری پاسخ ایمنی آلرژیک را که سبب آلرژی غذایی می شود، خاموش می کند.
پروفسور "میمی تانگ"(Mimi Tang) از موسسه تحقیقات کودکان مرداک و رهبر این مطالعه اظهار داشت که این نخستین مطالعه ای است که در آن محققان ارتباط و اتصال پیچیده ژن به ژن را در زمینه بهبود بالینی آلرژی به بادام زمینی شناسایی کرده اند. تابحال تغییرات ایمنی که به بهبودی آلرژی به بادام زمینی منجر می شود تا حد زیادی ناشناخته بوده است. مطالعات قبلی بدون این که بررسی نمایند که چگونه ژنها با یکدیگر تعامل دارند، بیشتر بر بررسی سطوح بیان ژن متمرکز شده بودند. اما ژن ها به صورت مجزا کار نمی کنند. در عوض، پاسخ های بیولوژیکی توسط تعداد زیادی از ژن هایی که با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند، کنترل می شوند. ازاین رو منطقی است که به این تعاملات با دقت بیشتری نگاه نماییم. آنچه ما دریافتیم تفاوت های عمیق در الگوهای اتصال شبکه بین کودکانی که آلرژی داشتند و کودکانی که درحال بهبودی بودند، بود. هنگامی که این شبکه های ژنی را قبل و پس از ایمونوتراپی در این دو دسته کودکان، مقایسه کردیم، برخی تغییرات را مشاهده کردیم.
طی این مطالعه محققان ۶۲ کودک ساکن ملبورن مبتلا به آلرژی به بادام زمینی، در سنین یک تا ۱۰ سال را در یک آزمایش کنترل شده تصادفی مورد بررسی قرار دادند. به آنها دارونما یا پروبیوتیک داده شد که شامل ایمونوتراپی خوراکی بود. بعد از ۱۸ ماه درمان در ۷۴ درصد از بیمارانی که درمان ترکیبی را دریافت نمودند، بهبودی مشاهده شد و این در حالی بود که این میزان در بیمارانی که دارونما دریافت کرده بودند تنها چهار درصد بود.
PRT۱۲۰، یکی از داروهای شرکت بیوتکنولوژی استرالیایی "پروتا تراپتیکس"(Prota Therapeutics) بود. این شرکت بر تجاری سازی درمان ایمونوتراپی آلرژی برای کودکان مبتلا به آلرژی بادام زمینی تمرکز دارد.
گروهی به رهبری پروفسور تانگ در تحقیقات مختلف نشان دادند که دو درمان، ایمونوتراپی خوراکی بادام زمینی به تنهایی و تلفیقی از پروبیوتیک ها و ایمونوتراپی بادام زمینی، هر دو در بهبودی و حساسیت زدایی بسیار موفق بودند. بهبودی در حدود نیمی از کودکان تحت درمان حاصل شد و این امر به آنها اجازه داد تا دارو را متوقف کنند و بدون خطر آغاز به خوردن بادام زمینی کنند.
دکتر "سارا اشلی"(Sarah Ashley) از موسسه تحقیقاتی مرداک گفت در حالیکه ایمونوتراپی خوراکی می تواند با موفقیت سبب حساسیت زدایی و بهبودی شود، حساسیت زدایی اغلب بعد از آخر درمان یا حتی در طول دوره درمان، کاسته می شود. تغییرات خاص در سلول های ایمنی خاص آلرژن به نام سلول های Th۲، برای دستیابی به بهبودی پایدار حیاتی می باشد. سلول های Th۲ برای تولید آنتی بادی های خاص آلرژن و ایجاد حساسیت های غذایی ضروری هستند. ما دریافتیم سیگنال Th۲ که سبب آلرژی می شود در کودکان درحال بهبودی، خاموش است.
آلرژی غذایی یک نگرانی بهداشت عمومی جهانی است که ۱۰ درصد از نوزادان و پنج تا هشت درصد از کودکان را تحت تأثیر قرار می دهد. دکتر "آنیا جونز"(Anya Jones) از موسسه تله تون کیدز، اظهار داشت: چون هیچ درمانی برای آلرژی غذایی وجود ندارد، مدیریت بر اجتناب از غذای حساسیت زا وجود دارد و در نتیجه این امر بر کیفیت زندگی فرد تأثیر می گذارد و سبب کاهش کیفیت زندگی افراد می شود. درک فرآیندهای ایمنی پیچیده ای که سبب بهبودی می شود، بینش بیشتری در مورد محرک های کلیدی درمان موفق عرضه می دهد.
استلا، دختر ۹ ساله ای که در این مطاله شرکت کرد، در ۱۸ ماهگی بعد از ظهور کهیر ناشی از مصرف یک وعده غذایی حاوی بادام زمینی، دارای آلرژی به بادام زمینی تشخیص داده شد.
اما بعد از شرکت در آزمایش آلرژی کودکان مرداک، استلا حدودا چهار سال دوره بهبودی بالینی را می گذراند و الان به صورت منظم بادام زمینی می خورد.
مادر استلا اظهار داشت: کیفیت زندگی استلا از زمان آزمایش به صورت قابل توجهی بهبود یافته است. سطح اضطراب او به صورت قابل ملاحظه ای کاسته شده است و او این آزادی را دارد که از مصرف انواع غذاها لذت ببرد. استلا دیگر مجبور نیست همیشه برچسب مواد غذایی را برای وجود بادام زمینی بررسی کند و به معلمان یا والدین دوستان خود در مورد آلرژی اش توضیح دهد. او حالا می تواند به سادگی از خوردن بادام زمینی لذت ببرد.
اشلی اظهار داشت: نتایج این تحقیق به خانواده هایی که فرزندانی مبتلا به آلرژی به بادام زمینی دارند، امیدواری زیادی خواهد داد.
یافته های این مطالعه در مجله "Allergy " منتشر گردید.




منبع:

1401/04/20
19:48:03
5.0 / 5
406
تگهای خبر: تجاری سازی , تكنولوژی , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
شاهبلاگ

شاه بلاگ

وبلاگ عمومی

shahblog.ir - حقوق سایت شاه بلاگ محفوظ است