توسط محققان چینی انجام می شود
آغاز آزمایش روش درمان آنتی بادی برای بیماری كووید-۱۹
شاه بلاگ: پژوهشگران چینی فاز نخست آزمایش بالینی روش درمانی خنثی كننده آنتی بادی مقابل بیماری ˮكووید-19ˮ را شروع كردند.
به گزارش شاه بلاگ به نقل از چاینادیلی، پژوهشگران چینی یک روش درمانی آنتی بادی مقابل بیماری "کووید-۱۹" توسعه داده اند که نتایج امیدوارکننده ای در توقف رشد کروناویروس جدید در آزمایش های حیوانی نشان داد.
ولی هنوز اثربخشی این روش روی انسان مشخص نشده است.
بنا به بیانیه آنلاین انتشار یافته از طرف آکادمی علوم میکروبیولوژی چین که سازنده این دارو است، موسسه ملی محصولات سلامت چین بتازگی آزمایش بالینی این روش درمانی را تایید نمود.
در اواخر ماه مه امسال، پژوهشگران چینی آکادمی علوم میکروبیولوژی مقاله ای در مجله "نیچر" منتشر نمودند و جزئیات چگونگی کارکرد " آنتی بادی مونوکلونال خنثی کننده" را اعلام نمودند.
در این روش این آنتی بادی ها از بیماران بهبودیافته کووید-۱۹ استخراج می شود و می تواند بار ویروس در مجاری تنفسی میمون های آلوده به کروناویروس را کم کند.
این آنتی بادی "CB۶" نام دارد و با دخالت در پروسه اتصال میان کروناویروس جدید و گیرنده "ACE۲" کار می کند.
به این ترتیب، ویروس را از آلوده کردن سلول های بدن متوقف می کند.
موسسه ای که این روش درمانی را توسعه داد، اعلام نمود که از اواسط ماه ژانویه کارهای مربوط به این پژوهش را آغاز نموده و دهها ژن را برای تولید آنتی بادی در بهبودیافتگان کرونا شناسایی کرده است.
در اواخر ماه فوریه این پژوهشگران دو آنتی بادی کشف کردند. آنتی بادی "CA۱" و "CB۶" که توانایی بالایی در خنثی سازی ویروسی در آزمایشگاه دارد.
پژوهشگران این پروژه اعلا م کردند که در صورت تایید ایمنی و قدرت این دارو در انسان، می تواند به سرعت به مرحله تولید برسد.
پژوهشگران سراسر جهان در حال یافتن آنتی بادی های بیشتر مقابل کووید-۱۹ هستند گرچه گفته می شود برای تولید واکسن و درمان های آنتی بادی راهی طولانی در پیش است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب